Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αξιέπαινη πρωτοβουλία βοήθειας από τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Κιλκίς!

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Καθώς τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα στην χώρα μας ασχολούνται εκτενώς όλο αυτό το διάστημα με την γελοιωδέστερη προεκλογική περίοδο όλων των εποχών, της οποίας φυσικά αποτελούσαν μέρος, δεν τους έμεινε χρόνος να ασχοληθούν με την μεγάλη καταστροφή που έκαναν οι πλημμύρες στην Σερβία και την Βοσνία Ερζεγοβίνη.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ενώ δυστυχώς υπήρξαν και θύματα. Περιουσίες καταστράφηκαν και χιλιάδες άνθρωποι φιλοξενούνται σε δημόσιους χώρους. 

Η είδηση αυτή χάθηκε στα μεγάλα κανάλια μεταξύ δημοσκοπήσεων και πολιτικών δηλώσεων, την ώρα που όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα την είχαν πολύ ψηλά.
Ο Ερυθρός Σταυρός κάνει έκκληση για βοήθεια και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης καθώς αυτά είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. 

Στην προσπάθεια μπήκαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς με πρωτοβουλία όλων των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ της Β. Ελλάδας γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά να σταλούν στην Σερβία. 

Είναι γνωστές άλλωστε οι φιλικές-αδελφικές σχέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ με τους αντίστοιχους της Παρτιζάν Βελιγραδίου. 

Τα «OmorfaTaxidia» βρέθηκαν στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, όπου ο τοπικός σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ , μάζεψε τρόφιμα και ρούχα. Σε λίγες ημέρες δυο νταλίκες από Σερβία, θα μεταφέρουν όλο το υλικό από τη Β. Ελλάδα, για να δοθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Για όλους τους υπόλοιπους την βοήθεια συγκεντρώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Ενημερωθείτε και βοηθήστε.


πηγή: Omorfa Taxidia facebook


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.