Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

23χρονος Σκοπιανός μετέφερε 8,5 κιλά χασίσι στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, πέτυχαν χθες (23.01.2014) το απόγευμα, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, τη σύλληψη ενός υπηκόου FYROM ηλικίας 23 ετών, για μεταφορά ακατέργαστης κάνναβης.
Σε βάρος του δύο συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 23χρονος εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός ενός σάκου και (15) αυτοσχέδια δεμάτια που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 8.510 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος μετέφερε τις ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας προκειμένου να τις παραδώσει σε άγνωστο άτομο στην Θεσσαλονίκη.

Οι ανωτέρω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.