Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Καλωσόρισμα του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στους νέους αθλητές του

Στην φιλοσοφία των μεγάλων ομάδων της χώρας κινήθηκε κι εφέτος το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ προσθέτοντας στο δυναμικό του νέους ταλαντούχους αθλητές οι οποίοι θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην αναρρίχησή του στην κατάταξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές του συλλόγου και τα ταλέντα των τμημάτων υποδομής. Εξάλλου ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ήταν ο σύλλογος με την μεγαλύτερη άνοδο-57 θέσεων στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. γεγονός ακόμα πιο σημαντικό αν συνυπολογιστεί ότι υπήρξαν ατυχίες με τραυματισμούς των πτρωταθλητών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:
Καλωσορίζουμε τους νέους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας ευχόμενοι να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του συλλόγου μας. Είναι πολύ σημαντικό και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός πως τώρα που τα χρόνια όπου οι σύλλογοι είχαν λεφτά να ξοδέψουν ώστε να φέρουν αθλητές που θα τους ενισχύσουν έχουν περάσει, η ομάδα μας προσελκύει αξιόλογους αθλητές με κριτήριο τη δομή του συλλόγου και το προπονητικό δυναμικό το οποίο αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες φυσικής αγωγής. Είναι τιμή του Α.Σ. ΑΙΑΣ να φέρνει στο Κιλκίς σπουδαίους αθλητές αλλά και παιδιά με προοπτικές. Αυτό δείχνει και τη σωστή δουλειά που γίνεται και έχει φέρει αυτή την συνεχόμενη άνοδο στην ομάδα στα λίγα χρόνια λειτουργίας της.

Καλωσορίζουμε επίσημα τους:

Βαμβακάρη Φραγκίσκο

Δημητρίου Μερόπη

Στάμου Μαρία

Δεδέ Άσπα

Κομήτη Ρεβέκκα

Μηναρετζή Σπυριδούλα

Ιωαννίδου Ιωάννα

Νοταρά Ειρήνη

Σαββίδη Θεόφιλο

Λιάμη Αλεξάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.