Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικο χωριό Δήμου Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς για ακόμη μια χρονιά, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, συμμετέχει με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή του, στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό». Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 (5 – 8 μ.μ.) και την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 (11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.) και (5 – 8 μ.μ.) θα βρίσκεται στο σπιτάκι του bazaar.

Εκδρομή στα Τρίκαλα
«Έτερος δ’ εστί Ληθαίος ποταμός ο περί Τρίκκην εφ’ω ο Ασκληπιός γεννηθήναι λέγεται» (Στράβων, ΧΙV 647).

Τα Τρίκαλα διασχίζονται από τον Ληθαίο ποταμό, στις όχθες του οποίου, σύμφωνα με τον ιστορικό Στράβωνα, γεννήθηκε ο πρώτος γιατρός της αρχαιότητας, ο Ασκληπιός. Το όνομά του σημαίνει ποταμός της λήθης.

Μετέωρα: Από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου, προστατευόμενο από την UNESCO, το σημαντικότερο της Θεσσαλίας και το πιο αξιόλογο, μετά το Άγιο Όρος, Μοναστηριακό Κέντρο στην Ελλάδα.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 το πρωί και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 το βράδυ, με την επιστροφή των εκδρομέων. Η τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στα 65 ευρώ κατ’ άτομο. Το Λύκειο Ελληνίδων υπόσχεται στους φίλους συμμετέχοντες άλλη μια πραγματικά αξέχαστη εκδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. στο τηλ. 2341027684.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.