Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Σε Βόλο και Πήλιο πήγαν οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014 τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» μαζί με τις συζύγους τους πραγματοποίησαν 2ήμερη εκδρομή σε Βόλο - Πήλιο. Οι εκδρομείς έφτασαν στο Βόλο γύρω στις 11.45΄το πρωί του Σαββάτου και αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους μέχρι το μεσημέρι κάνοντας βόλτες στο γραφικό λιμάνι της πόλης αλλά και πίνοντας καφέ στις παραλιακές καφετέριες. Από τις 14.00΄ έως τις 16.00΄ το πρόγραμμα περιλάμβανε φαγητό και διασκέδαση σε φημισμένο τσιπουράδικο του Βόλου. 

Στη συνέχεια τα μέλη της αποστολής αποσύρθηκαν για ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ οι εκδρομείς μετέβησαν σε φημισμένη παραλιακή ταβέρνα με ζωντανή μουσική, όπου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καλό φαγητό και πολύ πιοτό, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα και τις άριστες χορευτικές ικανότητές τους. 

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στη θετική εντύπωση που προκάλεσε στους υπόλοιπους θαμώνες της ταβέρνας ο τρόπος διασκέδασης αλλά και όλη η παρουσία των παλαιμάχων και των συζύγων τους στο κατάστημα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με το αυθόρμητο χειροκρότημά τους. 

Το πρωί της Κυριακής τα μέλη της αποστολής αναχώρησαν για τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου, Πορταριά και Μακρυνίτσα. Πρώτη στάση στην Πορταριά για μια βόλτα στα στενά δρομάκια της αλλά και για την αγορά των απαραίτητων σουβενίρ και δώρων. Στη συνέχεια μετάβαση στη γραφική Μακρυνίτσα, την επονομαζόμενη «μπαλκόνι του Πηλίου», για καφέ με θέα την πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό Κόλπο.

Επιστροφή στο Βόλο στις 12.30΄ και επίσκεψη σε ένα από τα παλαιότερα και ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Ελλάδας, το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου. Αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου επισκέφτηκαν το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας των αδελφών Τσαλαπάτα και ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον ξεναγό για όλα τα στάδια της παραγωγής πλίνθων και κεράμων. 

Στις 15.00΄ η αποστολή παίρνει το δρόμο της επιστροφής αφήνοντας πίσω της τη μαγευτική πόλη του Βόλου και έχοντας ως τελευταίο προορισμό τη Λάρισα. Εκεί γευμάτισαν, έκαναν τις τελευταίες τους βόλτες και με φορτωμένες τις «μπαταρίες» από όμορφες εμπειρίες πήραν το δρόμο της επιστροφής. Το βράδυ της Κυριακής επέστρεψαν στο Κιλκίς με ανανεωμένη διάθεση, κουβαλώντας μαζί τους τις ωραίες στιγμές του διημέρου που πέρασε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.