Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Γκουντενούδη με αγρότες του Αγίου Πέτρου

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης σε συνεργασία με την θεματική Αντιδήμαρχο για την αγροτική ανάπτυξη της Δ.Ε. Ευρωπού κ. Αναστασία Παπαδοπούλου,κάλεσε σε συνάντηση την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου τους αγρότες του Αγίου- Πέτρου, με θέμα: Το Αρδευτικό δίκτυο του Αγίου Πέτρου, ενημέρωση και διαχείριση του.
Ο Δήμαρχος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την αρχή της συζήτησης , τόνισε χαρακτηριστικά ότι σκοπός του είναι , η όσο καλύτερη διαχείριση και εύρυθμη λειτουργία για το αρδευτικό, μέσα από τη σωστή διαχείριση την οποία θα κάνουνε οι ίδιοι οι αγρότες σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο. Η γνωστή ρήση «δούναι και λαβείν» πρέπει να ισχύει για όλους, συμπλήρωσε ο κ. Γκουντενούδης. Συνέχισε λέγοντας, πως ο Δήμος πρέπει να μπει σε μία σειρά , μένοντας περισσότερο στο θέμα που ταλανίζει και τις 2 πλευρές, το αρδευτικό.

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αγίου- Πέτρου Παρασκευόπουλος Γιώργος και οι τοπικοί σύμβουλοι Κότελη Μαρία και Νικολαϊδης Θεοκλής. Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση, με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου