Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», στις 4 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση Προϋπολογισμού και Ο.Π.Δ. (στοχοθεσία) οικονομικού έτους 2015 Δήμου Παιονίας

Επίσης παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», στις 4 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


α/α
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1
Ορισμός ορκωτού ελεγκτή – λογιστή και αναπληρωτή αυτού για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων έτους 2014 του Δήμου Παιονίας.
2
Απόδοση στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των εισπραχθέντων εσόδων από την εκμίσθωση σχολικού κλήρου καλλιεργητικού Έτους 2013-2014.
3
Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού σε δικαιούχο ιδιώτη.
4
Δωρεάν παραχώρηση Δημοτικών ακινήτων στην Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Παιονίας.
5
Ανταλλαγή Δημοτικού ακινήτου (αγροτεμαχίου) με αγροτεμάχιο ιδιώτη (αγροτεμάχιο δεξαμενής Πολυκάστρου).
6
Έγκριση μελέτης - Υποβολή πρότασης με τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης γεωργικών εκμεταλλεύσεων (αγροτική οδοποιία) στα αγροκτήματα Ευρωπού και Τούμπας Δήμου Παιονίας».
7
Διόρθωση της αριθμ. 30/2011 Απόφασης Δημ. Συμβουλίου, αναφορικά με την κινητή και ακίνητη περιουσία του νέου Νομικού Προσώπου που προέκυψε από τη συγχώνευση των 15 Νομικών Προσώπων πρώην Δήμων Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού
8
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και 1ου Πρωτοκόλλου κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών του έργου «ολοκλήρωση ανάδειξης κέντρου οικισμού Ευρωπού Δήμου Παιονίας».
9
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού πίνακα εργασιών (1ο ΑΠΕ) του έργου «Τσιμεντόστρωση πεζοδρομίων κεντρικής οδού Τ.Κ. Βαφειοχωρίου»
10
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών (1ο ΑΠΕ) του έργου «Επέκταση αποχετευτικού δικτύου Ευρωπού»
11
Συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Παιονίας
12
Μετάβαση Δημάρχου στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.