Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ο δήμος Παιονίας ζαιρετίζει την μονιμοποίηση της Μητρόπολης Γουμένισσας - Αξιουπόλεως - Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ένα πάγιο και αποφασιστικό αίτημα του ποιμνίου της Παιονίας έγινε αποδεκτό με τροπολογία από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο και τη σύμφωνη γνώμη των βουλευτών του 3ου Τμήματος της Βουλής.
Η Ιερή Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιούπολης, Πολυκάστρου είναι πλέον μόνιμη.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μια δικαίωση για την κοινωνία και όλους τους φορείς της Παιονίας, που συνέβαλαν στην καθοριστική προώθηση του θέματος και κυρίως τον Ποιμενάρχη μας Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο.

Μετά τη συγκατάθεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Εκκλησίας της Ελλάδος και την αποδοχή του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κιλκισίου σε συνδυασμό με τις προσπάθειες του βουλευτή του Νομού κ. Γεωργαντά και φυσικά τη συμπαράσταση των βουλευτών κ. Αγαθοπούλου και κ. Παραστατίδη, δικαιώθηκε από την επίσημη πολιτεία το δίκαιο αίτημα των πιστών της Παιονίας.

Ο Δήμαρχος Παιονίας και όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου, έχοντας στηρίξει έμπρακτα το αίτημα αυτό εγγράφως προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, χαιρετίζει τη νομίμως μόνιμη Μητρόπολη αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή της στην ανάπτύξη και πνευματική – κοινωνική προσφορά απέναντι στους δημότες της Παιονίας και το χριστιανικό τους φρόνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.