Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

"Λάβετε μέτρα για την στήριξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου Γουμένισσας"

Επιστολή Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προς Βορίδη και Γρηγοράκο
"Κύριοι Υπουργοί,
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αγωνίζεται ενάντια στη συρρίκνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις επιπτώσεις στο κοινωνικό κράτος. Σε μια εποχή που οι πολίτες στενάζουν από το βάρος της οικονομικής κρίσης, οι υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, παιδείας, κοινωνικής ασφάλισης και αυτοδιοίκησης είναι αναγκαίες όσο ποτέ.
Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η υποβάθμιση, η απαξίωση και η διάλυση της πρωτοβάθμιας υγείας και της νοσοκομειακής περίθαλψης.

Είμαστε αντίθετοι στη διάλυση νοσοκομειακών δομών που επιτελούν σημαντικό έργο και μάλιστα σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Νομού Κιλκίς όπου τα Νοσοκομεία Κιλκίς –Γουμένισσας καλύπτουν με επάρκεια και ποιότητα όχι μόνο κατοίκους των περιοχών τους αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας.

Αντί, λοιπόν, να αναβαθμιστούν και να υποστηριχτούν οικονομικά, να επιτελέσουν το ρόλο τους, συστηματικά υπονομεύονται. Κυρίως έχει στοχοποιηθεί το Νοσοκομείο Γουμένισσας παρόλο που υγειονομικά καλύπτει μία ευρύτερη περιοχή με 30.000 κατοίκους (Δήμος Παιονίας).

Σύμφωνα με καταγγελίες των τοπικών συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων πρωτεργάτης αυτής της αρνητικής στάσης είναι ο Διοικητής της Δ’ΥΠΕ, κ. Βεντούρης.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σας καλεί να λάβετε τα αναγκαία μέτρα για την ευρύτερη στήριξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου Γουμένισσας και να σταματήσουν οι προσπάθειες αποδυνάμωσης του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.