Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

SOS: "Αν συμβεί το μοιραίο δεν θα είναι ατύχημα, αλλά προμελετημένο έγκλημα"

Υπογράφουν κάτοικοι περιοχής Αστυνομίας Κιλκίς
Πριν από αρκετούς μήνες η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς συνέλαβε σπείρα που με φορτηγά οχήματα έκλεβαν μάντρες στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης. Κατέσχεσε λοιπόν τα οχήματα που χρησιμοποιούσε η σπείρα και τα εγκατέλειψε στην οδό Παλαιολόγου, τον δρόμο που περνάει μπρος από την Αστυνομία.

Αρχικά, θέμα είχε ο δήμος Κιλκίς μιας και δε χωρούσαν να περάσουν τα απορριματοφόρα οχήματα για τη συλλογή των σκουπιδιών. Μετά από διαμαρτυρίες των δημοτικών υπαλλήλων η Αστυνομία τοποθέτησε κώνους ώστε να μην παρκάρουν οχήματα από τη δεξιά πλευρά του δρόμου και έτσι να διευκολύνεται η διέλευση μεγάλων σε όγκο οχημάτων.

Στις 29 Ιουνίου, σε βραδινή ώρα, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος που κινητοποίησε κατοίκους και αστυνομία. Διαπιστώθηκε ότι είχε σκάσει ένα από τα λάστιχα των δύο κατασχεμένων φορτηγών.

Στις 24 Ιουλίου γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι ένας άλλος φοβερός θόρυβος μας έκανε να πεταχτούμε έξω απ΄τα σπίτια μας για να δούμε τι συμβαίνει. Ένα δεύτερο λάστιχο έσκασε και ευτυχώς δεν υπήρχε περαστικός δίπλα στα οχήματα. Αυτήν την φορά οι αστυνομία δεν μπήκε καν στον κόπο να πλησιάσει τα οχήματα για να εξακριβώσει τι είχε συμβεί.

Στις διαμαρτυρίες μας προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους που έτυχε να βρίσκονται έξω από το κτίριο της Αστυνομίας πήραμε την εξής απάντηση:

-Ελάτε να κάνετε καταγγελία!!!

Καταγγέλουμε λοιπόν δημόσια την ανεύθυνη στάση και εγκληματική αδιαφορία της Αστυνομίας και απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση των φορτηγών σε ασφαλή για τους πολίτες χώρο.

ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


Υ.Γ. Την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο ένας πατέρας με δίδυμα σε καροτσάκι περνούσε ξυστά δίπλα από τα φορτηγά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.