Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Πρώτη μετεκλογική συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών”

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών”
Την πρώτη τους μετεκλογική συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών”. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα “Βασ.Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 16 Ιουλίου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη ενώ χρειάσθηκε η προσθήκη καθισμάτων. Τα μέλη της παράταξης υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Παύλος Τονικίδης ο οποίος ήταν και ο πρώτος ομιλητής κατά τη διαδικασία που ακολούθησε.

Ο κ.Τονικίδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του τόσο για την παρουσία τους στη συγκέντρωση, αλλά κυρίως για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο και για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσαν καθ’όλη την προεκλογική περίοδο. Έναν αγώνα που όπως τόνισε διεξήχθη μέσα σε συνθήκες αντίξοες λόγω συμπεριφορών και μεθόδων που δεν τιμούν ούτε συνάδουν με ένα σύγχρονο πολιτικό πολιτισμό. Παρ’όλα αυτά η παράταξη ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών” πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με την τελική επιδοκιμασία του μισού περίπου εκλογικού σώματος του δήμου Κιλκίς.

“Αυτή ακριβώς η μαζική επιδοκιμασία των δημοτών αποτελεί για όλους εμάς μια σαφή εντολή να επιτελέσουμε τη σοβαρή αποστολή μας στο δημοτικό συμβούλιο, με συνεχή παρουσία και ανυποχώρητη, αλλά δημιουργική αντιπολίτευση”, τόνισε ο Π. Τονικίδης.

Οι προτάσεις, οι απόψεις και ο έλεγχος μας θα έχει ως μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του δήμου επ’ ωφελεία όλων των δημοτών του. Η αποτυχία της δημοτικής αρχής σε οποιονδήποτε τομέα ,δεν θα αποτελέσει σε καμία περίπτωση αιτία ικανοποίησης για την δική μας παράταξη. “Μακριά από εμάς αυτές οι μίζερες επιλογές” είπε ο επικεφαλής της παράταξης ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών”.

Ο κ.Τονικίδης δήλωσε προς τα μέλη της παράταξης ότι αυτή θα συνεχίσει τη λειτουργιά της με νομική καταστατική μορφή την οποία ήδη επεξεργάζεται ο νομικός της σύμβουλος. Η παράταξη θα λειτουργεί με τακτές συναντήσεις ,με ομάδες εργασίας και στήριξης,του έργου των 13 δημοτικών συμβούλων καθώς και των προέδρων των τοπικών συμβουλίων και όλων των τοπικών συμβούλων. Η διασύνδεση και διαρκής επικοινωνία δημοτικών και τοπικών συμβούλων, τέθηκε και κατά τη συζήτηση που ακολούθησε από προέδρους και μέλη τοπικών συμβουλίων.

Μετά την εισήγηση του κ.Τονικίδη ακολούθησε πλούσιος διάλογος με πολλές τοποθετήσεις, οι οποίες κινήθηκαν στο ίδιο πνεύμα της ενότητας,της διαρκούς παρουσίας και της δημιουργικής δράσης των μελών της παράταξης.Έλαβαν τον λόγο ο Χριστ. Τουτουντζίδης (νομικός συμβουλος), Π. Φλωρίδης, Γ. Παπαντόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Ν. Τερζενίδης, Φιλ. Κοτανίδης, Αν. Χαλκίδου, Αν. Σαββίδης, Θοδ.Τζώτζος, Κ. Ζώτος, Μ. Ιωαννίδου, Γ. Αυγητίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου