Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Πρωτιές σε αγώνες Bodybuilding το Kinesis-gym Κιλκίς

Σε αγώνες Bodybuilding συμμετείχε το Kinesis-gym με τον αθλητή Δημήτρη Οινοπολίτη.
Οι αγώνες της NABBA πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο και ο αθλητής του Kinesis αγωνίστηκε στην κατηγορία Junior Bodybuilding, Junior extreme και στην κατηγορία ανδρών στις οποίες κατέκτησε και την πρώτη θέση. Με αυτές της νίκες πήρε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τις WFF που θα γίνει στην Κορέα. 

Σε άλλους αγώνες Bodybuilding IBFA που έγιναν στην Θεσσαλονίκη κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Junior και δεύτερη στην κατηγορία των ανδρών.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει το Kinesis-gym σε τέτοιου είδους αγώνες και έτσι αποδεικνύεται οι επαγγελματική δουλεία που γίνεται σε αυτό μιας και έχει συνηθίσει με πρωτιές το κοινό του από της συμμετοχές σε αγώνες μέχρι τώρα.

Ο αθλητής Δημήτρης Οινοπολίτης θα εργάζεται στο γυμναστήριο Kinesis σαν Personal Trainer και θα μεταδίδει της πολύτιμες γνώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.