Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Πάμε να περπατήσουμε στο Δροσάτο νέε Δήμαρχε Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Που λες νέε Δήμαρχε Κιλκίς, τα ανέκδοτα για τους Πόντιους δεν πρέπει αν βγήκαν τυχαία. Κάπου βάλαμε και εμείς το χεράκι μας... Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια "Κώτσοι" πιάστηκαν οι Ευρωπαίοι, κι όχι εμείς.. Διότι τους πήραμε το 75% των χρημάτων, έτσι για πλάκα.
Πεντακόσια ζεστά χιλιαρικάκια προϋπολόγισαν ότι θα κοστίσει ( έτσι λέει η πινακίδα τουλάχιστον) για να κάνουμε περίπατο ή ποδήλατο μέσα στα χωράφια ! Κι αν είδες ή δεις ποτέ εκεί άνθρωπο να περπατάει ή να κάνει ποδήλατο, εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Διότι νέε Δήμαρχε Κιλκίς, είναι Ποντιακό ανέκδοτο, να έχεις ένα χιλιόμετρο πιο κάτω μια εκπληκτική λίμνη, με ιδανική θέα να την περπατάς παράλληλα και να την απολαμβάνεις, αντί μέσα στα χωράφια ! Δεν φταις εσύ βέβαια, αλλά σκέψου από εδώ πέρα που θα δίνεις και το τελευταίο ευρώ.


Πεντακόσια χιλιάρικα για το απόλυτο τίποτα ! Και δίπλα να έχεις μια Δοϊράνη να μαραζώνει... Και οι Σκοπιανοί δίπλα να έχουν φτιάξει ένα πανέμορφο πεζόδρομο μπροστά στο χωριό τους, και όχι στα χωράφια. Μπα Δήμαρχε, μας βλέπω να αρχίζουμε τα χάπια...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.