Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γιορτή Λήξης των Ακαδημιών του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για την εφετινή «αθλητική χρονιά» για τις ακαδημίες του Αίαντα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς. Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΙΑΣ οργάνωσε μία πραγματική γιορτή για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.
Διοργανώθηκαν αγώνες με τη μορφή Kid’s Athletics όπου τα εκατοντάδες παιδιά του συλλόγου χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν σε διάφορους «σταθμούς» που στήθηκαν σε όλο το γήπεδο, εκτελώντας άλματα, ρίψεις, περνώνας εμπόδια και κάνοντας ισορροπία. Με αυτόν τον τρόπο πέρα από την ίδια την άθληση του σώματος τα παιδιά ένιωσαν την χαρά του παιχνιδιού, της συνεργασίας και της φιλίας υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής-προπονητών κλασικού αθλητισμού που έχει στο δυναμικό του ο Α.Σ. ΑΙΑΣ. 

Στο Κιλκίς για να λάβουν μέρος στην όμορφη αυτή διοργάνωση βρέθηκαν και μέλη της ακαδημίας του συλλόγου στίβου της Γουμένισσας με επικεφαλή τον προπονητή Νέστορα Βαλκάνη. Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ζωντανή μουσική από τον Ηλία Μωσαΐδη και τον Αιμίλιο Μωσαΐδη που διασκέδασαν τα παιδιά, τους γονείς τους αλλά και όσους βρέθηκαν στο στάδιο για να αθληθούν ενώ μετά τους αγώνες μοιράστηκαν στα παιδιά χυμοί και παγωτά πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ομαδικών βαθμολογιών.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο επιστημονικό επιτελείο της ομάδας, τα παιδιά για την όμορφη χρονιά που πέρασε και να δώσουν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με πολλές δράσεις και πάντα με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο έργο τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.