Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Αισθητή η παρουσία των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α' - Οκτώ μετάλλια και πολλά ρεκόρ για τους μικρούς του συλλόγου

Με πολύ αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων (γεννημένοι 1999-2001) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς, Πιερίας – Ημαθίας
Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό τα πήγαν υπέροχα και κατάφεραν οι περισσότεροι να βαθμολογηθούν προσφέροντας σημαντικά στην ομάδα.

Φυσικά, ξεχώρισαν οι πολύ καλές επιδόσεις της Ελένης Φωτιάδου στα 3000 μ βάδην με 17'11''57 και της Ελένης Κωνσταντινίδου στα 300 μ εμπόδια 51''24 που πέτυχαν το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ στα αγωνίσματα τους. Ενώ στα μετάλλια βρέθηκαν ακόμη ο Παναγιώτης Μουτζουρίδης 2ος με 18''79 στα 150 μ, ο Νίκος Καπέτης 3ος με 43''57 στα 300 μ , η Βικτωρία Καλογερίδου 3η με 9.33 μ στη σφαιροβολία, η Ελένη Κωνσταντινίδου 3η με 25.88 μ στον ακοντισμό, η Σέβη Πίτσαρα 3η με 2'10''54 στα 600 μ και η σκυταλοδρομία των αγοριών με τους Στράτο Γρίβα, Νίκο Καπέτη, Ανέστη Νάνο και Παναγιώτη Μουτσουρίδη 2η με 40''79 στα 4Χ80 των Παμπαίδων.

Θέσεις στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους κατέκτησαν οι Μέλη Γεωργιάδου 5η με 21''91 και Αναστασία Καλογιαννοπούλου 8η με 22''67 στα 150μ , η Βικτωρια Καλογερίδου 5η με 22.05 μ στη δισκοβολία, η Έφη Πετρίδου 7η με 8.32 μ στη σφαιροβολία, η Αναστασία Ισχνοπούλου 6η με 15.50 μ στον ακοντισμό , ο Δημήτρης Καραμανίδης 7ος με 21''15 στα 150 μ και η σκυταλοδρομία 4Χ80 των Παγκορασίδων που με τις Α. Καλογιαννοπούλου, Μ. Γεωργιάδου, Χρ. Κεραμάρη και Αννα Ισχνοπούλου που με 45''70 τερμάτισε στην 6η θέση. Βαθμολογήθηκαν ακόμη οι Ανέστης Νάνος 9ος στα 80 μ με 10''76 και Άννα Ισχνοπούλου 13η με 11''84 στο ίδιο αγώνισμα.

Στον απόηχο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στην Κατερίνη η ικανοποίηση στις τάξεις του ΓΑΣ Κιλκίς είναι εμφανής και αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Προέδρου του ΓΑΣΚ Γιώργου Κωνσταντινίδη “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας που κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κατάφεραν να διακριθούν. Συμμετείχαμε σήμερα στους αγώνες με δεκαέξι αγόρια και κορίτσια που αποτελούν τη νέα αγωνιστική γενιά του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς κατακτήσαμε οκτώ μετάλλια και δώδεκα από αυτά τα παιδιά κατάφεραν να βαθμολογηθούν. Φυσικά το πιο ενθαρρυντικό είναι πως από τα 3/4 των παιδιών μας ανήκουν στη μικρή κατηγορία (ππ-πκ β΄) κάτι που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα στο αναπτυξιακό σκέλος και μας δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους προπονητές και αθλητές και προετοιμασία πια για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που έρχονται”






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.