Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δένδιας vs Δούρου για το «Κέντρο Κράτησης Μεταναστών» στην Αγία Βαρβάρα

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη 
"Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, αλλά και παράδοξο, το γεγονός ότι η υποψήφια με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής κ. Ρένα Δούρου, για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους:
1. Υποστηρίζει ανακριβώς ότι η Κυβέρνηση προτίθεται να κατασκευάσει Προαναχωρησιακό Κέντρο για παράνομους μετανάστες στην Αγία Βαρβάρα.

2. Εμφανίζεται να αντιτίθεται στη δημιουργία ανοιχτών δομών για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ασυνόδευτους ανήλικους, μονογονεϊκές οικογένειες, κακοποιημένες γυναίκες), όπως στην πραγματικότητα προτίθεται η Κυβέρνηση.

Είναι προφανές δυστυχώς ότι μπροστά στις ψήφους, η υποτιθέμενη «ευαισθησία» του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα «πηγαίνει περίπατο».

Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να μην γίνει αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης ένα ανθρωπιστικό ζήτημα, αλλά και για να υπάρξει η δυνατότητα ουσιαστικού διαλόγου, οι εργασίες για τη δημιουργία ανοιχτών δομών στην περιοχή διακόπτονται μέχρι την ανάδειξη των νέων αυτοδιοικητικών αρχών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.