Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Έναρξη σεμιναρίων στο Πολύκαστρο από τη Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς

Ξεκίνησαν στο Πολύκαστρο τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς για γονείς εφήβων και γονείς παιδιών Δημοτικού. Την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 18:00 πραγματοποιείται το σεμινάριο “Σύγχρονη Οικογένεια” στο 3ο Δημοτικό Σχολείου Πολυκάστρου ενώ στις 17:00 ξεκινάει το αντίστοιχο πρόγραμμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να παραβρεθούν τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες για τη δήλωση συμμετοχής. Ευχαριστούμε θερμά τις διευθύντριες των σχολείων κ. Κούπανη και κ. Τσαβδάρη αντίστοιχα για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επιπλέον, την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 17:00 θα γίνει έναρξη του σεμιναρίου “Σύνδεση Σχολείου-Οικογένειας” στο Γυμνάσιο Πολυκάστρου από τη Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γονείς εφήβων, εκπαιδευτικούς και μέλλοντες γονείς που θέλουν να ενημερωθούν για θέματα όπως: συνεργασία εκπαιδευτικών-γονέων, αναπτυξιακά χαρακτηριστικά των παιδιών, σχολικός εκφοβισμός, προβλήματα προσαρμογής, επαγγελματικός προσανατολισμός και άλλα. 

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τη Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπεύθυνο Σχολικών δραστηριοτήτων κ. Λιναρδάκη για την υποστήριξη καθώς και το διευθυντή του Γυμνασίου Πολυκάστρου, κ. Λέφα για την παραχώρηση της αίθουσας. 

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στο χώρο του Γυμνασίου Πολυκάστρου την Τρίτη 18 Μαρτίου και ώρα 17:00. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να παραβρεθούν στην έναρξη για τη δήλωση συμμετοχής. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα της Σχολής Γονέων μπορείτε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά στο 6936277381.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου