Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κρίμα.. δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο... Λυπάμαι ...

Υπογράφει ο αναγνώστης της Γνώμης, Βασίλης Ιακωβίδης
Κύριοι
Επειδή αντιπροσωπεύω την γνώμη 500 περίπου αποδήμων Ελλήνων της Γερμανίας και γινόμαστε μέρα με την μέρα περισσότεροι, οι οποίοι κατάγονται από τον Νομό μας. Θέλω να σας πω στα ίσια όπως λέμε και με καθαρές κουβέντες ότι δεν είσαστε ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ αντικειμενικοί και εντάξει, σε ότι αφορά το αθλητικό ρεπορτάζ. Παρακολουθούμε εδώ από την Στουτγάρδη μια μικρή ομάδα της επαρχίας και συγκεκριμένα τον Απόλλωνα Πευκοδάσους να διαγράφει μια ΛΑΜΠΡΗ και μοναδική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και δεν διαβάζουμε τίποτα στα αθλητικά ρεπορτάζ των εφημερίδων του Κιλκίς.
ΚΡΙΜΑ. 

Αντί να στηρίξετε μια προσπάθεια, όπως οφείλετε άλλωστε, ενός ακριτικού χωριού, αδιαφορείτε πλήρως. ΚΡΙΜΑ. Δεν υπάρχει τελικά αντικειμενικότητα και αλληλοϋποστήριξη πουθενά. 

Θα το μάθουν άδω στην Στουτγάρδη όλοι οι Έλληνες του Κιλκίς ότι και εσείς βαδίζετε σύμφωνα με το συμφέρον σας, ενώ σαν η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Κιλκίς έπρεπε να είσαστε αντικειμενικοί και ειδικά τέτοιους ΑΘΛΟΥΣ θα πρέπει να τους γράφετε με ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ για να τους μαθαίνει ο κόσμος. 

Άκου φίλε μου... 17 αγωνιστικές... 17 νίκες... έχει ξαναγίνει αυτό στον νομό Κιλκίς; ΠΟΤΕ... Κρίμα.. δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο... Λυπάμαι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.