Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

"Στηρίζουμε αυτούς που θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία"

Συνεδρίασε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 η ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Kιλκίς με μοναδικό θέμα "Δημοτικές εκλογές". Ο Πρόεδρος κ. Ι. Διαμαντίδης αφού πρώτα έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της τοπικής ευχαρίστησε ακολούθως τους φίλους της ΝΔ που συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ το περασμένο Σάββατο και αναφέρθηκε στις σημαντικές ειδήσεις για το νομό Κιλκίς στον τομέα της υγείας όπως αυτές γνωστοποιήθηκαν από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υπουργό κ. Α. Γεωργιάδη.

Ο κ. Διαμαντίδης ακολούθως αναφέρθηκε στο θέμα της ημερήσιας διάταξης γνωστοποιώντας την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί έως σήμερα στον τομέα των δημοτικών εκλογών (συνέντευξη κ. Γ. Συμπιλίδη σε ραδιοφωνική εκπομπή και ανακοίνωση κ. Ε. Μπαλάσκα για μη κάθοδο του στις επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση).

Αποφασίσθηκε κατόπιν ανταλλαγής απόψεων των παρόντων μελών του Συμβουλίου η στήριξη του υποψηφίου που θα υποστηριχθεί επισήμως από την ΝΔ σε κεντρικό επίπεδο και η συνεργασία, με τον υποψήφιο που θα επιλεγεί, με κάθε δυνατότητα. 


Για το λόγο αυτό ορίσθηκε επιτροπή την οποία θα αποτελούν οι κ.κ. Ι. Διαμαντίδης (Πρόεδρος), Λ. Κοζάρης (Αναπλ. Πρόεδρος) και Αδ. Χριστοδουλίδης (Μέλος) οι οποίοι θα επιφορτισθούν με την διερεύνηση πιθανών προσωπικοτήτων από την βάση του κόμματος που τυχόν επιθυμούν την συμμετοχή τους στις εκλογές (δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του κόμματος). 

Η επιτροπή αυτή αφού επιλέξει θα θέσει τις προτάσεις της στον επίσημο υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος και τελικώς θα επιλέξει τη συμμετοχή ή όχι στο ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών.

Λόγος έγινε και για τις εκλογές σε επίπεδο περιφερείας και την επιλογή του Γ. Ιωαννίδη από την ΝΔ για την Κεντρική Μακεδονία και αποφασίσθηκε η στήριξη και βοήθεια με κάθε μέσο στην υποψηφιότητα αυτή και ασφαλώς και στο πρόσωπο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ως επισήμου υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη για το νομό Κιλκίς αλλά και για τον συνδυασμό στο σύνολο του.

Ακολούθησε ενημέρωση για τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει η ΔΗΜ.T.Ε. (εκδηλώσεις εθελοντικής αιμοδοσίας) σε συνέχεια σχετικής της απόφασης τον μήνα Ιανουάριο, ορίσθηκε νέα συνεδρίαση για τις αρχές Μαρτίου αναλόγως και των εξελίξεων στο εκλογικό πεδίο ενώ το Συμβούλιο της ΔΗΜ.T.Ε. συνεχάρη τον κ. Αδ. Χριστοδουλίδη (μέλος της) για την εκλογή του στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς αλλά γενικότερα και τους εκλεγέντες Πρόεδρο και Συμβούλους των Δικηγόρων του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.