Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Στα μαθητικά θρανία οι πρώτοι Ενήλικες Εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δ. Κιλκίς

Στα μαθητικά θρανία θα καθίσουν οι πρώτοι Ενήλικες Εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δ. Κιλκίς για το 2014! Συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου αρχίζει το 1ο Τμήμα Μάθησης, στις Νέες Τεχνολογίες στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Επεξεργασία Κειμένου - Διαδίκτυο", ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν και άλλα Τμήματα της ίδιας Θεματικής Ενότητας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 16.00΄- 19.00΄μ.μ. στο ΚΔΒΜ Δ. Κιλκίς και θα διαρκέσουν 2 μήνες.
Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο ΚΔΒΜ Δήμου Κιλκίς ξεκίνησαν με απόλυτη επιτυχία τον Οκτώβριο του 2013, ενώ σύμφωνα με την ανταπόκριση των δημοτών στις Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος του ΚΔΒΜ, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2013 – 2014 αναμένεται να υλοποιηθούν σταδιακά Προγράμματα σε όλες τις Προσφερόμενες Θεματικές Ενότητες. 

Οι εκπαιδευόμενοι θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης για τη συμμετοχή τους στα Τμήματα Μάθησης όπου έχουν ενταχθεί, ωστόσο μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και στο προφίλ του ΚΔΒΜ Δ. Κιλκίς στο Facebook https://www.facebook.com/kdvm.kilkis .

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν θα διεξάγονται απογευματινές ώρες μεταξύ (16.00 έως 20:00) δύο φορές την εβδομάδα. Οι ημέρες και οι ώρες υλοποίησης των μαθημάτων ανακοινώνονται μετά τη συμπλήρωση των Τμημάτων Μάθησης. Χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων είναι το 1ο ΓΕΛ (περιοχή Σαλάτς). Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων επιμόρφωσης, οι Εκπαιδευόμενοι και μετά την επιτυχή λήξη των μαθημάτων λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (επισυνάπτεται) και η φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι αιτήσεις κατατίθενται στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλκίς και ηλεκτρονικά στο email: kdvmkilkis@gmail.com.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Πληροφορίες:
Στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κιλκίς, Πηνελόπη Θ. Σιούρδα, τηλ. 23410 20041 απογευματινές ώρες, κιν. τηλ. 6975851511 και στο Δήμο Κιλκίς στο τηλέφωνο 23413 52151 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου