Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Εκστρατεία Συλλογής Πλαστικών Καπακιών» στο ν. Κιλκίς

Σας κοινοποιούμε το με αριθ. πρωτ. 95/09-01-2014 έγγραφο της Δ.Δ.Ε Νομού Κιλκίς, που αφορά στο θέμα και παρακαλούμε να λάβουν γνώση οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων, οι Σύλλογοι Διδασκόντων καθώς επίσης οι γονείς και οι μαθητές.
Ο Σ.Σ.Ν (Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων) της Δ.Δ.Ε Νομού Κιλκίς στο πλαίσιο των δράσεων που αφορούν στην κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, διοργανώνει εκστρατεία συλλογής πλαστικών καπακιών για την ανταλλαγή τους με αναπηρικό αμαξίδιο προς ενίσχυση ατόμου με αναπηρία.

Ως συντονιστικά σχολεία ορίζονται τα: Γυμνάσιο και Λύκειο Σ.Σ. Μουριών, με υπευθύνους τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων κ. Χατζηαράπη Αναστάσιο και κα Τρίγκα Κωνσταντινιά αντίστοιχα, που βρίσκονται σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης(κα Μιχελάκη Δέσποινα). Το πρόγραμμα υλοποιεί ο κ. Κοψαχείλης Στέλιος (2ο ΕΚ Σταυρούπολης).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Σ.Σ.Ν της Δ.Δ.Ε Νομού Κιλκίς (τηλ. 23410 29194).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.