Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (01.01.2014) απογευματινές ώρες, από Αστυνομικούς, του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 32 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, διάθεσης και διανομής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε χωριό του Κιλκίς, αρχικά εντοπίστηκε η 28χρονη και στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σύριγγα με ηρωίνη σε υγρή μορφή βάρους (1) ml.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας η 28χρονη την προμηθεύτηκε από 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.