Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ξεκινάει τις προετοιμασίες ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Με την οργάνωση και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ασχοληθεί στο προσεχές διάστημα η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Με την μετεγγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου προτεραιότητα της είναι η διαμόρφωση του δυναμικού της ομάδας και εν συνεχεία οι απαραίτητες εργασίες και ετοιμασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και των αποδυτηρίων.
Στα μέσα Σεπτεμβρίου η ομάδα θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερη προετοιμασία δίνοντας και φιλικές αναμετρήσεις έτσι ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Την απόφασή της να μην συμμετάσχει η ομάδα στην διοργάνωση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς λόγο οικονομικών δυσχερειών έκανε γνωστή η διοίκηση καθώς η συμμετοχή της ήταν προαιρετική. Από σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου τέθηκαν προς διάθεση και οι νέες κάρτες διαρκείας του συλλόγου περιόδου 2013-14 με τιμή πώλησης τα 20€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.