Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μεγάλη ανταπόκριση των Πολιτών στην εκδήλωση «Αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός»

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν τη δράση «Αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας στο τέλος της εκδήλωσης πάνω από 50 κούτες με ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, που θα διατεθούν στα παιδιά άπορων οικογενειών. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε ενεργά στη δράση, που διοργάνωσαν από κοινού η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί». 
Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε :«Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία όλοι βιώνουμε, έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να συγκεντρώσουμε δώρα και λαμπάδες για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη, κυρίως αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά για μία ακόμη φορά στη δράση “Αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός”, που συνδιοργανώνουν η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Όλοι Μαζί για το Παιδί” και στηρίζει κάθε ανάλογη δράση που έχει ως στόχο την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής.

Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα δώσουν το ίδιο δυναμικό «παρών» και στην επόμενη εκδήλωση της δράσης, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος αρμόδια για θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Έφη Βασιλειάδου, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας κ. Σιδηρόπουλος, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΚΜ και της Εθνικής Τράπεζας.

Η δράση θα επαναληφθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη (16.00-19.00)

2 σχόλια:

  1. οι σαρακατσανοι μοιραζουν δωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα στηθεί και στο Cosmos ο Περιγερειάρχης κι ο Δήμαρχος, ως υπαλληλίσκοι των Τραπεζών και των καναλιών, να μαζεύουν τα "δώρα";
    Ο Περιφερειάρχης ξέρει πόσοι άνθρωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συττίζονται σε συσσίτια διαφόρων φορέων; Έχει τον αριθμό; Έχει επαφή με τους διοργανωτές των συσσιτίων; Τους βοηθάει η Περιφέρεια; Πώς; Τους συντονίζει(αν έχει όλα τα παραπάνω στοιχεία);
    Αν δεν συντονίζει το φιλανθρωπικό έργο, ποιός περιμένει να το συντονίσει; Ο φούφουτος; ή οι Τράπεζες και τα κανάλια που σπονσοράρει;

    Kilkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.