Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Όχι στις εκδρομές εκτός νομού Κιλκίς για τους μαθητές του Νομού

"Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Διασκέδασης – Αναψυχής και Εστίασης, ζητά από καθηγητές, δασκάλους και μαθητές να προτιμήσουν για τις ημερήσιες εκδρομές τους μόνο προορισμούς του νομού Κιλκίς, παίρνοντας αφορμή από την επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη, και την έκκλησή του να μην πραγματοποιούνται μαθητικές εκδρομές στο εξωτερικό.
Πριν από λίγες ημέρες η υπουργός Τουρισμού ανακοίνωσε πως μέχρι σήμερα έχουνε προγραμματίσει διακοπές στην Ελλάδα 17 εκατομ. άτομα. Δυστυχώς από αυτούς δεν θα έρθει στο Κιλκίς ούτε ένας.

Αξίζει λοιπόν να συντονίσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, ώστε να προστατέψουμε την τοπική οικονομία και κοινωνία μας. Σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα να διασφαλίσουμε την πραγματοποίηση των ημερήσιων σχολικών εκδρομών στο νομό μας, ώστε και τις ομορφιές του τόπου μας να γνωρίσουν οι νέοι μας, αλλά και την τοπική οικονομία να ενισχύσουμε.

Η λίμνη της Δοϊράνης με τα Χίλια Δένδρα, η Πικρολίμνη, η Λίμνη Μεταλλείου, ο Αξιός και ο Γαλλικός Ποταμός, οι ορεινές διαδρομές στο Πάικο, στα Κρούσια και στο Μπέλλες, το Κιλκίς με τα Μουσεία και το Σπήλαιό του, η γραφική Γουμένισσα με τα επισκέψιμα οινοποιεία της και τόσα άλλα ενδιαφέροντα σημεία του νομού μας, μπορούν να αποτελέσουν θαυμάσιες επιλογές για ημερήσιες σχολικές εκδρομές.

Ο Σύλλογός μας καλεί ταυτόχρονα τα μέλη του σε όλο το νομό να προσφέρουν αναψυκτικά, σάντουιτς και φαγητό σε μαθητές και εκπαιδευτικούς με χαμηλότερες τιμές από τον τιμοκατάλογό τους.

Είναι χρέος όλων μας, στην σημερινή οικονομική κρίση που περνά ο τόπος μας, με πολλά καταστήματα να έχουν κλείσει ή να οδηγούνται στο κλείσιμο, τα λίγα χρήματα που θα διαθέσουν οι γονείς των μαθητών για την εκδρομή τους, να παραμείνουν στο νομό μας, στα εμπορικά καταστήματα, στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής, στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, σε όλη την τοπική οικονομία.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Τερζενίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.