Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Νέα διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από την Εθελοντική Ομάδα Παιονίας


Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, κατά τις ώρες 08:00-11:00, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πολυκάστρου και 11:30 έως 14:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου Γουμένισσας, θα πραγματοποιηθεί διανομή απορρυπαντικών-χαρτικών. Στην ιστοσελίδα μας, www.paiones.gr, θα διαβάσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων.
Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις δύσκολες μέρες μας, στον τομέα των απορρυπαντικών, μόλις τρεις πολυεθνικές εταιρείες κυριαρχούν στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής της χώρας μας. Δυστυχώς, παρά την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, τα νοικοκυρά, συνεχίζουν να χρυσοπληρώνουν από το υστέρημα τους ελάχιστες πολυεθνικές, οι οποίες έχουν στήσει σε βάρος της κοινωνίας ένα μεγάλο φαγοπότι μοσχοπουλώντας απορρυπαντικά σε ανεξέλεγκτες τιμές!

Φίλες και φίλοι,

Υπάρχουν ελληνικά απορρυπαντικά και καθαριστικά τα οποία είναι πολύ ανώτερα και φθηνότερα από αυτά τα οποία μας επιβάλλουν η τηλεόραση και οι …προσφορές των super market!

Τέτοια προϊόντα προτείνει η Εθελοντική Ομάδα Παιονίας στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Τις προηγούμενες ημέρες, διανεμήθηκαν 50 δείγματα απορρυπαντικού πλυντηρίου, υγρού πιάτων, υγρού γενικής χρήσης, παχύρευστη χλωρίνη, μαλακτικό ρούχων και υγρό καθαρισμού τζαμιών σε νοικοκυρές, οι οποίες τα δοκίμασαν και μας βεβαίωσαν για άριστη την ποιότητα του προϊόντος. Τα απορρυπαντικά παράγονται στο νομό Πιερίας, στην εταιρεία «ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ» και έχουν ήδη δοκιμαστεί από τους πολίτες της Κατερίνης, οι οποίοι παρήγγειλαν και δεύτερη φορά.

Επίσης θα διατεθούν, άριστης ποιότητας χαρτικά: Χαρτί υγείας, Χαρτί κουζίνας και χαρτοπετσέτες από Ελληνική επιχείρηση της Θεσσαλονίκης, Αφοί ΒΑΣΙΛΙΚΑΡΗ Ο.Ε.

Οι δύσκολες μέρες που ζούμε δεν μας επιτρέπουν πλέον να ξοδεύουμε απερίσκεπτα χρήματα σε εισαγόμενα προϊόντα (ακόμα και αν πιστεύουμε πως είναι «καλύτερα»), όταν η χώρα μας παράγει αντίστοιχα, εξαιρετικής ποιότητας και φθηνότερα προϊόντα!

Κάνουμε έκκληση σε όλα τα νοικοκυριά του νομού να σταματήσουν να αγοράζουν πανάκριβα, εισαγόμενα απορρυπαντικά επειδή, δήθεν, είναι καλύτερα.

Καλούμε την τοπική κοινωνία της Παιονίας να στηρίξει και αυτή τη δράση διάθεσης εγχώριου προϊόντος «Χωρίς Μεσάζοντες».

Δείτε σχετικά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα super market της χώρας μας για τη σκόνη πλυντηρίου, http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2677.aspx#.UDlUM6CXOSp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου