Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu No Gi από το Kinesis Κιλκίς

Με την έναρξη του νέου και πλήρως εξοπλισμένου Kinesis cross training & fight club (σχολή πολεμικών τεχνών και εναλλακτικής προπόνησης) θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο μεγάλο σεμινάριο. Το σεμινάριο θα έχει ως θέμα το Brazilian Ju-Jitsu, ένα σύστημα που προέρχεται από την παραδοσιακή ιαπωνική πολεμική τέχνη Ju-Jitsu. Στο σεμινάριο θα διδάξει ο εκπρόσωπος της ελληνικής ομοσπονδίας Ju-Jitsu στη Βόρεια Ελλάδα, κύριος Ρουσιάδης Γρηγόρης μέλος της Gracie Barra Greece Draculino Team Thessaloniki Under Profesor Black Belt 2nd Degree Christos Markez.
Στο νέο χώρο που δημιουργήθηκε από το γυμναστήριο Kinesis θα ακολουθήσουν πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα τις πολεμικές τέχνες, τα οποία θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις των αθλητών και το ήδη πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα εξής: Kyokushin Karate, Kick Boxing, Muay Thai, MMA, Boxing, Hapkido και αυτοάμυνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.