Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Έσπασε όλα τα ρεκόρ, η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Δεν άφησε τίποτα όρθιο στην πορεία της το 2013 η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στο νέο πρωτάθλημα τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του πρώτου γύρου έχοντας μαζέψει 25 βαθμούς σε δέκα αναμετρήσεις. Η συγκομιδή αυτή αποτελεί ρεκόρ πόντων τουλάχιστον για την τελευταία εικοσαετία σύμφωνα με τα στατιστικά που διατηρεί ο σύλλογος. Ρεκόρ αποτελούν και οι οκτώ νίκες που σημείωσε καθώς και τα 27 σε σύνολο τέρματα που πέτυχε.
Ακόμη ένα ρεκόρ τα μόλις 6 τέρματα που δέχτηκε και τα πάνω από 400 συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά που μετρά απαραβίαστη η εστία της ομάδας έχοντας μηδέν παθητικό στους τελευταίους τέσσερις αγώνες και σε συνολικά έξη στο πρωτάθλημα αναδεικνύοντας την άμυνα σε καλύτερη όλων των πρωταθλημάτων του Νομού.

Το δικό τους συγκινητικό ρεκόρ αγάπης σημείωσαν και οι φίλαθλοι του συλλόγου ενισχύοντάς τον οικονομικά σε δύσκολους καιρούς. Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα είπε τα κάλαντα συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών.

Ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας ένωσαν τις φωνές τους και έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε κάθε σπίτι του χωριού ανταλλάσσοντας ευχές με όλους τους κατοίκους. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα εύχεται σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.