Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Νίκησε και σκαρφάλωσε βαθμολογικά ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Τη νίκη που τον ανέβασε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με το Δούκα, πήρε ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το Ποσειδώνα Λουτρακίου στο νέο κλειστό της πόλης μας. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με κύρια στοιχεία του το πάθος και τη δύναμη που έδειξαν οι ομάδες στη διεκδίκηση της νίκης, μιας νίκης που ήρθε για τους Κιλκισιώτες στην εκπνοή του αγώνα με σουτ του Κυπραίου. Ο Γ.Α.Σ.Κ. άξιζε να κερδίσει αφού είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως στα τελευταία λεπτά το αριθμητικό μειονέκτημα (δίλεπτες αποβολές παιχτών) ανέτρεψε το σκηνικό και έφερε τους φιλοξενούμενους σε θέση ισχύος. 

Με τη βοήθεια των φιλάθλων και με μεγάλη προσπάθεια στο τέλος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κατακτήσουν τη νίκη που τους ανέβασε στη τέταρτη θέση, περιμένοντας να αντιμετωπίσουν τον Π.Α.Ο.Κ. στο νέο Δ.Α.Κ. τη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα και με νίκη να τον εκτοπίσουν από τη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η παίχτες που αγωνίστηκαν και τα τέρματα που πέτυχαν:

Παρασκευαΐδης, Τζιώκας 5, Κυπραίος 1, Δούγιας 3, Δεληγιάννης 3, Χοτζούδης 1, Δημάκης 1, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος Π., Παπαδόπουλος Θ., Σισμανίδης, Μέγκας 3, Γρηγοριάδης 4, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου., Σαλαβασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.