Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το Τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ τρέχει παντού - Συμμετείχε στα Ιωάννινα & στα Γιαννιτσά

Μία πραγματική γιορτή για το τρέξιμο και ολόκληρη την πόλη ήταν ο 7ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές του πλούσιου αγωνιστικού προγράμματος αλλά και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης ανέδειξαν τον αγώνα ως το κορυφαίο που διεξάγεται στην Ήπειρο.
Στον αγώνα των 30 χιλιομέτρων πήρε μέρος εκπροσωπώντας τον ΓΑΣ Κιλκίς ο βετεράνος αθλητής του τμήματος Λάζαρος Σιδηρόπουλος που τερμάτισε στην 358η θέση του αγώνα και στην 81η στην ηλικιακή κατηγορία του με 2 ώρες 50'04''.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Δρόμος Θυσίας 2013 στα Γιαννιτσά. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν , σύμφωνα με τους διοργανωτές, πέρα από κάθε προσδοκία και σχεδόν διπλάσιος από την περυσινή διοργάνωση, αφού οι δηλώσεις ξεπέρασαν τις 900. Συγκεκριμένα 385 αθλητές τερμάτισαν στον Pella Half Marathon και 520 αθλητές στο Δυναμικό Βάδισμα.

Στον ημιμαραθώνιο δρόμο των 21,1 χιλιομέτρων το τμήμα του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τους βετεράνους του Δημήτρη Βραχιολογλου που τερμάτισε στην 110η θέση της γενικής με 1 ώρα 47'39'' και τον Στέλιο Δελόγλου που ήταν 135ος με 1 ώρα 52'22''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.