Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μοναδική εμπειρία οδήγησης από τις σχολές οδηγών "Επί Τροχών" στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Την εμπειρία της οδήγησης σε εικονικό περιβάλλον έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του περιπτέρου της σχολής οδηγών "ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ" στα πλαίσια της φετινής εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης υποψηφίων και τακτικών οδηγών σε κανονικές και ακραίες συνθήκες προσαρμοσμένο στον προσωπικό ρυθμό εκμάθησης του καθένα, σε ασφαλές περιβάλλον και με ελεγχόμενο τρόπο. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα προσομοίωσης οδηγικής συμπεριφοράς που μετρά το βαθμό αντίδρασης σε καταστάσεις κινδύνου και τεστάρει τις ικανότητες του οδηγού. Αξιολογεί γνώσεις και αποτελέσματα. Δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης σε διαφορετικά σενάρια και συνθήκες (π.χ. οδήγηση με χιόνια, οδήγηση τη νύχτα).

Ο προσομοιωτής οδήγησης θα είναι στο περίπτερο της σχολής ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ επί της οδού Θεσσαλονίκης μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Με τη συμμετοχή σας διεκδικείται μετά από κλήρωση ένα δίπλωμα δικύκλου και ένα δίπλωμα αυτοκινήτου.

Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το σύστημα προσομοίωσης θα βρίσκεται στα γραφεία της σχολής στην οδό Αγίου Γεωργίου 7, στη διάθεση όλων των μαθητών και πελατών της. Μια πρωτοποριακή υπηρεσία για τους μαθητές μοναδική για την πόλη μας καθώς καμία άλλη σχολή δεν πραγματοποιεί εκπαίδευση με τη χρήση αυτών των πλέον σύγχρονων μέσων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.