Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

“Dairy Expo 2013”: Η 1η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας στις 2- 3- 4 Νοεμβρίου

Η εταιρεία διοργάνωσης επαγγελματικών εκθέσεων και έκδοσης κλαδικών περιοδικών o.mind Creatives, ανακοινώνει την 1η διοργάνωση της κλαδικής έκθεσης γαλακτοκομίας και τυροκομίας με τίτλο: “Dairy Expo 2013”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 & 4 Νοεμβρίου του 2013 στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

Ο δυναμικός κλάδος του γάλακτος και των προϊόντων του, αποκτά πλέον ένα νέο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Η “Dairy Expo 2013” έρχεται να προσφέρει νέες ιδέες και ευέλικτες λύσεις φέρνοντας σε επαφή την τεχνολογία με τη βιομηχανία, τους πελάτες με τους προμηθευτές, τους παραγωγούς με τους εμπόρους και τους επιστήμονες με τους παράγοντες.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό της ελληνικής οικονομίας. Παρότι πολλές επιχειρήσεις και χιλιάδες επαγγελματίες απασχολούνται στον χώρο αυτό, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε μία εξειδικευμένη και οργανωμένη προσπάθεια προβολής, αντάξια της σημασίας και του μεγέθους του κλάδου. Έτσι δημιουργήσαμε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, με στόχο τον επαγγελματία, σε ένα εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, παρουσιάζοντας τεχνολογίες, εξοπλισμούς, συσκευασίες αλλά και παραγωγούς.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives καλεί όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας και τυροκομίας, να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση “Dairy Expo 2013” και να ενισχύσουν ένα νέο εκθεσιακό γεγονός που θα προσδώσει δυναμική και διεθνείς διαστάσεις στους παραπάνω τομείς.

Η έκθεση “Dairy Expo 2013” θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την ήδη επιτυχημένη διοργάνωση, τη 2η “Meat Days 2013”, την έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του, στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο εκθεσιακό χώρο. Το νέο αυτό εκθεσιακό γεγονός για τη γαλακτοκομία και τυροκομία, σε συνδυασμό με την έκθεση για το κρέας, αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 15.000 επαγγελματιών επισκεπτών.

Σας περιμένουμε όλους στις 2, 3 & 4 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Διοργάνωση o.mind Creatives 210 9010040 – www.dairyexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.