Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Κιλκισιακός: Ικανοποίηση παρά την ήττα

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το Σάββατο 10 Αυγούστου ο Κιλκισιακός, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών (αγωνίζεται στη Football League) στον Νέο Μυλότοπο Πέλλας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Γουεά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα του Κιλκισιακού ήταν ενθαρρυντική αν αναλογιστεί κανείς πως χθες το πρωί ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στους Φιλιππαίους Γρεβενών στους οποίους βρίσκονταν από τις 31 Ιουλίου, και αμέσως μπήκε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που ήδη είχε αγωνιστικό ρυθμό καθώς είχε δώσει τρεις φιλικούς αγώνες έως τώρα.

Ο Κιλκισιακός πέραν του γκολ που δέχθηκε κινδύνευσε σε ακόμα μια φάση προς το τέλος της αναμέτρησης στην οποία οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, ενώ επιθετικά απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νίκο Βασιλειάδη και Λεωνίδα Κωνσταντινίδη.


Για την ομάδα μας ξεκίνησαν στον αγώνα οι Μπαντής, Σερταρίδης, Γεωργιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Ηλιόπουλος, Τζεβελέκης, Δημητρανόπουλος, Καρανδρέας και Μπελίτσας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σαββίδης, Αποστολίδης, Ασημακίδης Λογγινίδης, Τριανταφυλλίδης, Αμανατίδης, Αϊβαζίδης, Κωνσταντινίδης, Βασιλειάδης και Μωυσίδης. Επόμενο φιλικό το Σάββατο 17 Αυγούστου με τον Απόλλωνα 1926.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.