Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας Νέων του Αλέξανδρου

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας Νέων του Αλέξανδρου που από φέτος θα αγωνίζονται ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς. Το πρόγραμμα της Τρίτης είχε διπλές προπονήσεις με τους παίκτες του Ηλία Ξανθόπουλου να ακολουθούν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στην πισίνα το πρωί και το απόγευμα να …τρώνε χιλιόμετρα σε πρόγραμμα αερόβιας άσκησης. Το ταλαντούχο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχει ήδη ενισχυθεί με την μεταγραφή νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι ήταν και αυτοί μέλη της Ακαδημίας πριν κάποια χρόνια. Συγκεκριμένα στο αντρικό τμήμα της ακαδημίας ήρθαν οι: Νίκος Ανανιάδης από ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ , Θανάσης Σαρηγιαννίδης από Δόξα Γερακαριού , Όλιβερ Κούρτη και Στάθη Παπαϊωάννου από Μακεδονικό Δροσάτου, ο Ιπποκράτης Τριανταφυλλίδης και Χαράλαμπος Δαγκλής από Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπου. Επιπλέον η ομάδα ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του πρώτου γύρου του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Βαλτοτοπίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΔΟΞΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗ Η Διοίκηση της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ καθώς και όλη η οικογένεια της ακαδημίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΔΟΞΑΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗ για την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου για τις επίσημες εμφανίσεις του ανδρικού τμήματος στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣΜε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας έχει εκπονήσει το ετήσιο πλάνο στην βάση του οποίου θα βασιστεί η ποδοσφαιρική εκπαίδευση των μικρών της ποδοσφαιριστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου