Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Με ανδρική ομάδα ξανά ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η αρχή γίνεται με την έναρξη της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος το οποίο θα συμμετέχει ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς μετά από μια διακοπή 3 ποδοσφαιρικών ετών. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές (μονές και διπλές) και το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας θα ακολουθήσει τον ανάλογο προγραμματισμό, ώστε το αποτέλεσμα να συνδυαστεί με την ποιότητα και κυρίως με την αγωνιστική πρόοδο των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣΤην σκυτάλη παίρνουν τα μικρότερα τμήματα της Ακαδημίας την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου οπότε και θα δοθεί σε παιδιά και γονείς το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων που θα ακολουθηθεί όλη τη χρονιά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚΓια πέμπτη (5η) συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία του Αλέξανδρου με την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ καθώς είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες που συμμετέχουν στο δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία θα αφορά εκτός από το θέμα προώθησης ποδοσφαιριστών και σε θέματα σεμιναριακής επιμόρφωσης προπονητών, συμμετοχής σε camp και τουρνουά κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.