Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Νέος Γραμματέας της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ ο Ιωάννης αντωνιάδης

Στις 05 Ιουλίου 2013 συνεδρίασαν τα εκλεγμένα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ με σκοπό την εκλογή νέου Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα παρουσία και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργου Φραγγίδη.
Στη θέση του Γραμματέα εκλέχτηκε ομόφωνα ο Αντωνιάδης Ιωάννης και στη θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέας η Φουντουκίδου Αφροδίτη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Ο Ιωάννης Δ. Αντωνιάδης κατάγεται από την Τέρπυλλο Κιλκίς και εργάζεται ως Εργοδηγός στην εταιρία Stone Group International που εδρεύει στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης.

Σπούδασε στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΣΤΕΓ) του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε έντονα στη φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ .Διετέλεσε Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και από το 2008 Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κιλκίς .

Συμμετείχε στα συνέδρια της νεολαίας ΠΑΣΟΚ το 2006 και το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.