Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πλήθος οι κιλκισιώτικες συμμετοχές στο "Κερνάμε Ελλάδα" του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Με την οριστικοποίηση συμμετοχών και την ταυτόχρονη προσέγγιση πολλών ενδιαφερομένων έχει επιδοθεί η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013.
Από την προηγούμενη εβδομάδα και με την ενεργό συμμετοχή των ιθυνόντων του Επιμελητηρίου έχει ξεκινήσει η επιτροπή την επίπονη διαδικασία της προετοιμασίας ενός τόσο σημαντικού γεγονότος το οποίο θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον νομό Κιλκίς.

Ηδη οι έξι ομάδες οι οποίες θα σηκώσουν το βάρος της όλης διοργάνωσης έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πυρετωδώς έχοντας ως κύριο μέλημα τους αφενός μεν της μέγιστης προσέλκυσης επισκεπτών αφετέρου δε την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος που ανέλαβε να υλοποιήσει το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Οι ομάδες αυτές αφορούν την λίστα εκθετών, την τεχνική υποστήριξη, την ασφάλεια, την επικοινωνία-δημόσιες σχέσεις, τα πολιτιστικά δρώμενα και τέλος τα οικονομικά της εκδήλωσης.

Ο γενικός συντονιστής Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης ήδη έχει αναθέσει και κατανείμει τις αρμοδιότητες στο ανθρώπινο δυναμικό που έχει επιλέξει ανά ομάδα-τομέα και καθημερινά επιδίδεται σε δεκάδες συναντήσεις και συζητήσεις με υποψήφιους εκθέτες για την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ.

Σε σύντομη δήλωση του τονίζει ότι στόχος μας είναι η προβολή του νομού μας ανά τη χώρα και η εμπέδωση στην κοινή γνώμη ότι το Κιλκίς παράγει μοναδικά ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο του Κιλκίς να προστρέξει και να βοηθήσει στην διοργάνωση του φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.