Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σύσκεψη στο Δήμο Παιονίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Δεύτερη σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση και καταπολέμηση των κουνουπιών πραγματοποιήθηκε μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας στο γραφείο του Δημάρχου Παιονίας, παρουσία αυτή τη φορά του Αντιπεριφερειάρχη κ.Γκουντενούδη, του συμβούλου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ.Λάζαρου Παρασκευαίδη, του Δημάρχου Παιονίας κ.Λαπόρδα και του Προέδρου της ΑΝΚΙ κ.Πασσαλίδη. Επίσης στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.Κουλίνας, κ.Αριζάνης και κα Παλάνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Καραθόδωρος, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.Μπερμπερίδης και ο γεωπόνος του Δήμου κ.Δουμπιώτης. 

Στην Σύσκεψη αποφασίστηκε από κοινού ότι θα εκδοθεί ενημερωτικό φυλλάδιο που θα απευθύνεται στους πολίτες για την προφύλαξη και τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν προκειμένου να προστατευτούν από τα κουνούπια και του οποίου κόστος έκδοσής του θα αναλάβει η Αναπτυξιακή Κιλκίς.

Επίσης ο Δήμος Παιονίας ανέλαβε πρωτοβουλία να έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, προκειμένου να αποκτήσει άδεια απεντομώσεων που απαιτείται και να προχωρήσει ο Δήμος σε τοπικές εφαρμογές καταπολέμησης κουνουπιών στο αστικό περιβάλλον του Δήμου Παιονίας άμεσα.

Δόθηκαν στον υπεύθυνο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας τοπογραφικοί χάρτες και οριζοντογραφίσεις που υποδεικνύουν τα σημεία αναπαραγωγής των κουνουπιών στο Δήμο Παιονίας, προκειμένου να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία στις τοπικές εφαρμογές που θα ακολουθήσουν από τον ανάδοχο του διαγωνισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Δήμος Παιονίας πιστός στις δεσμεύσεις προς τους δημότες του, κινητοποιείται ώστε να διαφυλάξει άμεσα την δημόσια υγεία.

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχαχα ολα τα αλλα τα έλυσαν οι φωστήρες και τους έμειναν τα κουνούπια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.