Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία - ερώτηση αναγνώστη για αυθαίρετη κατασκευή στον Εύρωπο Παιονίας

"Στην δημοτική κοινότητα Ευρωπού, και συγκεκριμένα στην τοποθεσία μοναστηράκι, υπάρχει μια ξύλινη αυθαίρετη κατασκευή που χρησιμοποιούσε ο Δήμος σε διάφορες εκδηλώσεις. Αυτό το διάστημα όμως, ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε κατάστημα.  Συγκεκριμένα ένας τοπικός επαγγελματίας, τοποθέτησε την καντίνα του και αφού έκανε τις κατάλληλες τροποποιήσεις στην ξύλινη κατασκευή την χρησιμοποιεί ως αίθουσα σερβιρίσματος της επιχείρησης του.  Με ποία διαδικασία ο δήμος του παραχώρησε την εν λόγω κατασκευή; 
Τα λόγια του κόσμου λένε ότι όλα γίνονται εν γνώσει της δημοτικής αρχής και την ανοχή της. 
Είναι δίκαιο αυτό, εις βάρος των άλλων νόμιμων λειτουργούντων επιχειρήσεων της περιοχής; 
Στην ίδια περιοχή, ένας δημοτικός υπάλληλος σε οικόπεδο του, πραγματοποιεί κατασκευή περίφραξης χωρίς την προβλεπόμενη άδεια!"

5 σχόλια:

  1. Αφού ηταν ξυλινη αυθαιρετη κατασκευή τόσο καιρό γιατί δεν το είχες καταγγείλει? (λέω εγώ).... γνωρίζεις δλδ ότι του το παραχώρησε ο Δήμος?? ή ακούς τα λόγια του κόσμου (κουτσομπολιο λέω)....και πάλι παρ' όλα αυτά έχεις προβεί σε κάποια καταγγελία προς την Δημοτική αρχή ώστε να λάβει γνώση και σε αγνόησε?? (τριτη φορά λέω και αρχιζει και μου βρωμάει η δουλεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν είναι παράνομη η κατασκευή τι περίμενε ο μελοντικος ρουφιάνος να το πάρει ένας πολίτης, γιατί δεν έκανε καταγγελία στο δήμο όταν το χρησιμοποιούσε ; Αθάνατοι Ελλάδα με τα λαμογια σου παντού τα ίδια.........Υ.Γ.(σίγουρα η καντίνα δουλεύει καλά αλλιώς ποιος να ασχοληθεί, σίγουρα είναι ταβέρνα αναψυκτήριο αυτός που καταγγείλει, σίγουρα φοβάται το δήμο και είναι από την αντίθετη πατραταξη και το έβαλαν φιτίλια να το κάνει διότι αλλιώς γιατί δεν το είχε καταγγείλει τόσο καιρό, καλά βρε κακόψυχη πάντα να ψοφήσουν η κοτουλες του γείτονα αντί να κοιτάζεται μπας και σας δώσει και εσάς κανένα ξεροκοματο μπουτάκι μόλις την σφάξει η και αυγουλακια ;)δεν λέω είναι άδικο απέναντι σε όλους τους άλλους ελ. επαγγελματίες αλλά το δίκαιο με δίκαιο αντιμετωπίζεται και με εσένα το δίκαιο, για να είχες δίκαιο, θα ήταν να κάτσεις στα αυγά σου (του γείτονα δηλαδή αν δεν ήσουν τόσο μ@λ@κας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλτατε επειδη γνωριζω καλα τον συγκεκριμενο καντινιερη , σε πληροφορω οτι εισαι τελειως λαθος με το αρθρο σου αυτο... Μηπως δεν ζεις σ αυτο τον κοσμο ; γιατι το αρθρο καταγγελια σου μοιαζει ναχει σκοπιμοτητα;
    γιατι δεν πας απο κοντα να δεις τα πραγματα ; να διασταυρωσεις τα καταγγελομενα σου;
    ο ανθρωπος να επιβιωσει προσπαθει και σε ωρες που δεν λειτουργουν τα καταστηματα στον ευρωπο...απ το πρωι μεχρι της 2 το μεσημερη. οσο για το κτιριο το παρανομο οπως λες .. εγω που παω καθε μερα δεν ειδα καμια λειτουργια του , εκτος μεσημεριου που μαζευοντε μαθητες περιμενοντας το λεωφορειο..
    οσο για σενα φιλτατε κριμα για το επαγγελμα σου , για το ιερο επαγγελμαα του δημοσιογραφου ,αλλα μαλλον με καποιον γονατισμενο ρουφιανο εχουμε να κανουμε ,παρα με καποιον δημοσιογραφο που διασταυρωνει και ενημερωνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνησω και εγω επανω σε αυτο το θεμα! Ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι ενας σωστος οικογενειαρχης και οσον αναφορα τον Ευρωπο ,ουδεποτε εχει δωσει το παραμικρο δικαιομα ωστε να μπει σε στοματα χωρικων!Δεν συμβαινει τπτ απο ολα αυτα που ισχυριζεται ο Καταγγελον η μαλλον Ο δειλος αυτος κυριος,που αν τον ενοχλουσε κατι δεν ειχε τα κοτσια να μιλησει αυτοπροσωπος με τον συκγεκριμενο αυτον κυριο της καντινας.Κριμα που εκτος απο την κριση και τα οικονομικα προβληματα σημερα,Το φιλοτιμο και Η μπεσα εχει χαθει!Φτου σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (ΟΠΟΥ ΥΠΑΓΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ Δ.ΕΥΡΩΠΟΥ)ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ(Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΔΕΙΑΣ).??.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ.ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ(ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ)ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ.!! ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..??? ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΣ???....ΥΓ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ....ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ,ΤΑΧΑ,ΕΝΑ ΘΕΜΑ) ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.