Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Νέες διακρίσεις για τα “αστεράκια” του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα κλειστού στίβου των Σερρών - Χρυσό η Αβράμογλου, επιτυχίες για Νάνο, Φαρμάκη, Φωτιάδου

Με την συμμετοχή περισσότερων από τριακοσίων μικρών αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Β' και μίνι , διεξήχθη το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου με εξαιρετική επιτυχία η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών στην κλειστή αίθουσα του δημοτικού σταδίου των Σερρών. 
Στη συνάντηση πήραν μέρος σύλλογοι που καλλιεργούν τον Στίβο από όλη την Μακεδονία και Θράκη , ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες μέλη των ΔΣ των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, μέλη των διοικήσεων των συλλόγων που έλαβαν μέρος, πρωταθλητές του στίβου και πάρα πολλοί γονείς.

Η ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή , πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε όλα τα αγωνίσματα και η άψογη διοργάνωση σε συνδυασμό με τα παιδικά χαμόγελα από την ικανοποίηση της νίκης και της προσπάθειας πλημμύρισαν την κλειστή αίθουσα και γέμισαν αισιοδοξία όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη “γιορτή” αυτή του Στίβου ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος με δεκατρείς μικρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του πραγματικά χάρηκαν τους αγώνες , γνώρισαν την αθλητική άμιλλα και τον συναγωνισμό και κάποιοι κατάφεραν να διακριθούν δείχνοντας το ταλέντο τους.

Θέσεις στην πρώτη εξάδα των αγωνισμάτων τους πέτυχαν οι Φανή Αβράμογλου 1η στα 50 μ Μίνι Κοριτσιών, η Παναγιώτα Φαρμάκη 4η και η Βασιλική Καραμανίδου 6η στο ίδιο αγώνισμα , ο Ανέστης Νάνος 4ος στα 50 μ Παμπαίδων Β', και η Κατερίνα -Βερα Φωτιάδου 4η στη σφαιροβολία Παγκορασίδων Β΄.

Πέρα από τους παραπάνω, τα μικρά “αστεράκια” του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν και χειροκροτήθηκαν ήταν κατά αγώνισμα:

Στα 50 μ. Παμπαίδων Β': 8ος ο Νίκος Καπέτης & 12ος ο Δημήτρης Καραμανίδης

Στα 50 μ. Παγκορασίδων Β': 7η η Άννα Ισχνοπούλου, 20η η Αθανασία Σιδηροπούλου και 21η η Μέλη Γεωργιάδου.

Στα 50 μ Μίνι Αγοριών : 19ος ο Γιάννης Σαββίδης,

Στην Ιατρική μπάλα Μίνι Αγοριών: 7ος ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Στη σφαιροβολία Παγκορασίδων Β': 8η η Δέσποινα Χαλκίδου

Την αποστολή στους αγώνες συνόδεψε ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι προπονητές του συλλόγου Κώστας Μηναρετζής, Χάρης Μηναρετζής και Νάντια Μπουρλούκα αλλά και αρκετοί γονείς των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.