Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συνέλαβαν 25 άτομα διότι διευκόλυναν την ακολασία άλλων!



Από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Αθηνών, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα αστυνομική επιχείρηση για τον έλεγχο καταστημάτων – νυχτερινών κέντρων “ strip show ”.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, μικτά κλιμάκια αστυνομικών έλεγξαν συνολικά (8) νυχτερινά κέντρα “ strip show ” στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.

Συνελήφθησαν συνολικά (25) άτομα, από τα οποία (14) άντρες (12 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) και (11) αλλοδαπές γυναίκες. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, της στέρησης βιβλιαρίου υγείας από άτομα αλλοδαπής υπηκοότητας, ενώ σε βάρος ενός συλληφθέντα ημεδαπού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.

Πέρα από τους συλληφθέντες, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής άλλα (145) άτομα – εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα κέντρα. Σε βάρος πέντε εκ των ατόμων αυτών βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις, γιατί δεν κατείχαν την προβλεπόμενη αδείας εργασίας.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις που διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαπές χορεύτριες επιδίδονταν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε ασελγείς πράξεις με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής, βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις και θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής τους απέλασης, καθώς στερούνταν βιβλιαρίου υγείας για εκδιδόμενα πρόσωπα και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.810) ευρώ και πλήθος καρτών διαφόρων χρωματισμών και λογοτύπων, οι οποίες χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων στις συναλλαγές των πελατών με τις χορεύτριες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι έλεγχοι, που αποσκοπούν μεταξύ άλλων και στον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση, θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.