Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

"Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Βασίλη Χατζηβασιλείου"

«Η είδηση του δυσάρεστου νέου του αιφνίδιου θανάτου του αγαπητού μας παράγοντα του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών προέδρου του Κιλκισιακού Βασίλη Χατζηβασιλείου, μόνο μεγάλη λύπη μας προκαλεί και θλίψη. Για όλους εμάς που ζήσαμε μαζί του χαρές και λύπες , στους παλαιότερους αλλά και στους νεότερους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος θα μείνει αθάνατος στην μνήμη μας. Το όνομά του ήταν και θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία της ομάδας, που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε για χρόνια.
Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Βασίλη Χατζηβασιλείου».


Το Διοικητικό Συμβούλιο των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Κιλκισιακού 
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου παρέστη στην κηδεία του ενώ το Δ.Σ. αποφάσισε να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.