Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά οι νεολαίοι των Μανδρών Κιλκίς

Αν και το τμήμα Νεολαίας δημιουργήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και το Δ.Σ. εκλέχτηκε στης 26 Δεκεμβρίου 2012, κατάφερε να οργανωθεί άψογα η εκδήλωση για την αλλαγή της χρονιάς με σύσσωμη συμμετοχή των νέων του χωριού και την πολύτιμη βοήθεια όλων.

Προσφέρονταν στους παρευρισκόμενους φαγητά, γλυκά και ποτά. Υπήρχε άφθονο κρασί - τσίπουρο, όπως και ψητά κρέατα - σαλάτες ακόμη και γλυκά φτιαγμένα από τα μέλη. Η μουσική έδινε τον παλμό, οι εστίες φωτιάς την ζεστασιά και το οι παρευρισκόμενοι το πιο γλυκό τους χαμόγελο για να υποδεχτούν το νέο έτος με αισιοδοξία.

Ήταν μεγάλη η στήριξη του κόσμου και αυτό φάνηκε από την ανταπόκρισή στο κάλεσμα της νεολαίας και την επιβράβευση αυτής της προσπάθειας.

Πριν την αλλαγή του χρόνου ο πρόεδρος του Τμήματος Νεολαίας Πεολίδης Δημήτρης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τους σκοπούς του νεοσύστατου αυτού τμήματος και ευθύς αμέσως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση από το Δ.Σ. για την αποχώρηση του 2012 και την έλευση του 2013. Ακολούθησε η ρίψη δεκάδων πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό και έδωσαν και αυτά με την σειρά τους μια χαρούμενη νότα στην ατμόσφαιρα.



Έπειτα κόπηκε βασιλόπιτα για τους φορείς και τους συλλόγους του χωριού, όπου το φλουρί το κέρδισε το Τοπικό Συμβουλίου Μανδρών και ακόμη μοιράστηκαν στους παρόντες βασιλοπιτάκια όπου ο τυχερός δεν έχει βρεθεί προς το παρόν για να παραλάβει το δώρο του!

Το πάρτι συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους χορηγούς, όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή εκδήλωση και ακόμα όλους όσους τίμησαν με το παρόν τους στην πρώτη εκδήλωση του Τμήματος Νεολαίας.

Επίσης, εύχονται σε όλους «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία, αγάπη και δημιουργία»


Δείτε το σχετικό Video 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.