Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς ανακοινώνεται ότι δόθηκε παράταση και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στην δράση 3.1 "Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων"  του μέτρου 2.1.4 "Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις"  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από 11-7-2012 έως και 15-8-2012 στην
-Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς
-ή στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ( ΔΑΟ ) της Αιρετής Περιφέρειας κατά περίπτωση
-ή στα Κέντρα Ελέγχου & Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού & Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕΠΠΥΕΛ )
-ή στις κατά τόπου Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών ( Ε.Α.Σ)


Στο καθεστώς ενίσχυσης μπορούν να ενταχθούν επιλέξιμες φυλές στους τομείς αιγοπροβατοτροφίας , βοοτροφίας , χοιροτροφίας και ιπποτροφίας υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει βοσκότοπος στον οποίο τηρείται η προβλεπόμενη πυκνότητα βόσκησης και ο οποίος έχει δηλωθεί μαζί με τα ζώα στην τελευταία αίτηση ενιαίας ενίσχυσης . Από τις επιλέξιμες φυλές σε κάθε είδος ενισχύονται τα παραγωγικά ζώα που εκτρέφονται στις περιοχές προέλευσης και φυσικής κατανομής τους .
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς . τηλ :2341350152 , fax : 2341079712 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.