Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Καμμένος για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης είπε...

«Την ώρα που η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο που δολοφονεί την μεσαία τάξη, που καθιστά τα παιδιά τεκμήρια, που φέρνει τους Έλληνες στην απόγνωση, η Deutsche Bank, σαν έτοιμη από καιρό, δημοσιεύει έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι νότια της Κρήτης τα κοιτάσματα του ορυκτού πλούτου είναι 430 δις ευρώ.
Είναι ξεκάθαρο πια ότι αυτό που λέγαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ισχύει.

Πρέπει άμεσα να καταγγελθούν τα μνημόνια, να μην παραδοθεί ο ορυκτός πλούτος και να προχωρήσουμε στην εθνική αντιπρόταση.

Να καταγγείλουμε το επονείδιστο και επαχθές χρέος, να πληρώσουμε όσα πράγματι οφείλουμε και όχι όσα διεκδικούν οι τοκογλύφοι και να προχωρήσουμε οι Έλληνες με μια εθνικά κυρίαρχη και πλούσια χώρα.

Όσοι συνεχίζουν να κάνουν τους υπαλλήλους της τρόικας είναι υπεύθυνοι απέναντι στον ελληνικό λαό και στην ιστορία.»

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κε ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΖΑ.ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΔΙΚΩΣ ΟΜΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή