Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Π. Ψωμιάδης: "Παραμένω πολιτικά παρών"

Σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάποιοι θέλουν να περάσουν στον κόσμο ότι ήρθε το πολιτικό μου τέλος. Είναι αυτοί που παραβλέπουν ότι ο λαός με τιμά σταθερά εδώ και δεκαετίες με ποσοστά που αγγίζουν ή ξεπερνούν το 50%. Δε θα σταματήσω να προκαλώ εκνευρισμό στα πολιτικά τζάκια γιατί θα συνεχίσω να μιλώ τη γλώσσα του λαού.

Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, δηλώνω προς όλους όσους εμπλέκουν τη ΝΔ στα παζάρια για το πολιτικό τους αύριο και προς όσους σπεύδουν να μοιράσουν και να μοιραστούν καρέκλες, ότι θα είμαι πολιτικά παρών είτε στις εκλογές της αυτοδιοίκησης είτε της κεντρικής πολιτικής.

Κι ας έχουν όλοι υπόψη τους ότι η αγάπη του λαού δεν καθαιρείται. Και ότι η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό των μικρών ανθρώπων».

1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε πολύ διαφήμηση το Ζορό πάλι...Ο άμεμπτος αρπάχτας που σε όλα μέσα θέλει να έιναι,ο περιφεριάρχης της μειοψηφίας.Αλλά τι περιμένεις απ΄αυτό το κράτος που δε τον στέλνει να πάει από εκεί που 'ρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.