Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Οι σκουριασμένες νοοτροπίες δεν έχουν θέση στο δικό μας μέλλον"

"Με αφορμή τη δημοσίευση ενός video (http://bit.ly/TxzrPH ) που δείχνει τον κ. Ταμήλο να μη σέβεται τις διαδικασίες της βουλής θέλουμε να δηλώσουμε το εξής :  Η είδηση κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα και περιμέναμε ως και σήμερα Παρασκευή μήπως ο κ. Ταμήλος αναλάμβανε την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεων του και είχε παραιτηθεί...Δυστυχώς και στη δική μας παράταξη ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με σκουριασμένη νοοτροπία...Ως Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας και ως νέοι που έχουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον...το δικό μας μέλλον, ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε τέτοιες νοοτροπίες...Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του...
Οι σκουριασμένες νοοτροπίες ΔΕΝ έχουν θέση στο δικό μας μέλλον."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.