Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων σε Θράκη, Κιλκίς, Χαλκιδική το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, η Χαλκιδική, το Κιλκίς, η Ροδόπη και ο Έβρος διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια καταστροφής του τόπου μας. Θα δηλώσουμε για άλλη μια φορά την πρόθεσή μας να προστατέψουμε το περιβάλλον μας και να διασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για τα παιδιά μας.
Ο ορυκτός πλούτος χαρίζεται σε πολυεθνικές και ντόπιους μεγαλοεργολάβους χωρίς το παραμικρό όφελος για το ελληνικό δημόσιο,
Οι Έλληνες πολίτες θα επωμιστούμε μόνο τις συνέπειες: Περιβαλλοντική καταστροφή, εξαφάνιση των υπαρχόντων οικονομικών δραστηριοτήτων, αρπαγή της προοπτικής αειφόρου ανάπτυξης στο μέλλον, εξαναγκασμός σε μετεγκατάσταση, προσβολή της υγείας μας.
Σας καλούμε να συμμετέχετε σ΄ αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (11:00-11:30).
Παράδοση κοινού ψηφίσματος στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει πορεία.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.