Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Μετακίνησης στο δήμο Κιλκίς

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Μετακίνησης (16-22 Σεπτεμβρίου) και με στόχο την προώθηση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης εντός της πόλης, ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς προγραμματίζει για την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 μια μεγάλη ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης.
Η ποδηλατική διαδρομή θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από την Πλατεία Ειρήνης, θα εξελιχθεί στους δρόμους της πόλης και θα καταλήξει στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στην “Γιορτή Κρουστών” που διοργανώνει το Τμήμα Κρουστών του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. Δήμου Κιλκίς.
Η διαφορετική μουσική αυτή εκδήλωση, περιλαμβάνει επιτόπιο Εργαστήρι Κρουστών στις 19:30 και μια ενδιαφέρουσα συναυλία Κρουστών στις 20:30 με τη συμμετοχή και του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.
Ο Δήμος Κιλκίς απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως ηλικίας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της ημέρας, αφήνοντας τα αυτοκίνητα στο σπίτι και επιλέγοντας διαφορετικούς τρόπους μετακίνησης με λιγότερη ρύπανση, χωρίς κόστος, αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Σημειώνεται τέλος, ότι η δημοτική αρχή Κιλκίς αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα να προχωρήσει η ανάπλαση της 21ης Ιουνίου -που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη διαπλάτυνση πεζοδρομίων και τη δημιουργία ποδηλατόδρομου-, ανέλαβε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της τη δέσμευση για την δρομολόγηση αλλά και την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη υποβάλει αίτημα για ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και αναμένει την έγκρισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.