Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λυκείου Ελληνίδων Θεσ/νίκης και συμμετείχε στην 9η Συνάντηση Προέδρων, Εφόρων και Συνεφόρων Ιματιοθήκης, Εφόρων και Συνεφόρων Χορού και Δασκάλων Χορού (21 – 23 Σεπτεμβρίου 2012, Θεσσαλονίκη) που αυτή τη χρονιά είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, λόγω του ότι συνέπεσε με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης. Εκπρόσωπος του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, η Πρόεδρός του κ. Νιάκα Δάφνη. Επίσης, συμμετείχαν στην 9η συνάντηση η Έφορος Ιματιοθήκης, η Έφορος Χορού και η Δασκάλα χορού του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει για την έναρξη των τμημάτων του (παιδικών, εφηβικών, ενηλίκων) καθώς επίσης και για το τμήμα των παραστάσεων. Τη Δευτέρα 1η Οκτώβρη και ώρα 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα του τμήματος των ενηλίκων. Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ξεκινάμε με τον Αγιασμό όλων των παιδικών τμημάτων στις 10:00 π.μ. και στη συνέχεια τα εφηβικά τμήματα ξεκινάνε τις πρόβες τους την ίδια μέρα (Σάββατο 6 Οκτωβρίου) και ώρες: 13:30 μ.μ. – 15:00 μ.μ. (μικρό εφηβικό) και 16:30 μ.μ. – 18:00 μ.μ. (μεγάλο εφηβικό). Όλα τα μαθήματα καθώς επίσης και ο Αγιασμός θα λάβουν μέρος στο χώρο των νέων εγκαταστάσεων του Λυκείου (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο Κιλκίς). Τέλος, να αναφέρουμε για το τμήμα των παραστάσεων πως ξεκίνησε κανονικά τις πρόβες του το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6 - 8 μ.μ., στα νέα γραφεία του Λυκείου (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο Κιλκίς). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. Επίσης, για τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.lekil.gr, στο facebook (επίσημο προφίλ) http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να απευθύνεστε στη γραμματεία μέσω e-mail στο info@lekil.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.